Contabilitate

Contabilitate

Contabilii au ca responsabilitate principală ținerea contabilității operațiunilor economico-financiare, inclusiv întocmirea bilanțului contabil. Activitățile desfășurate de contabili pot fi diferite, în funcție de dimensiunile și forma de organizare a societatii. În cadrul societatilor mari contabilitatea implică specializarea pe domenii (furnizori, clienți, operațiuni bancă, mijloace fixe etc), în timp ce în societatile mici și mijlocii, activitatea are în vedere mai multe sau chiar toate activitățile contabile.

 

Contabilitatea este supusă normelor contabile iar modalitatea de calcul a impozitelor și taxelor de reglementările fiscale. Activitatea contabililor are particularități distincte în cazul societatilor, băncilor sau în sectorul bugetar.

 

Societatea de Contabilitate Contaxis Solutions va ofera servicii de contabilitate, fiind membra a Corpului Expertilor Contabili si al Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR). Sub numele de Contaxis Solutions - Societate de Contabilitate cu sediul in Mun Cluj-Napoca veti regasi o echipa de specialisti cu experienta relevanta, pregatiti sa vina in intampinarea diverselor situatii cu care va confruntati, prin propunerea unor solutii individualizate, pentru a garanta si sustine cresterea succesului si a performantei afacerii pe care o conduceti, aceasta fiind de fapt obiectivul si finalitatea serviciilor oferite de noi.

 

Pe baza experienţei noastre în domeniul financiar-contabil am dezvoltat continuu mixul de servicii contabile, consultanţă financiar-fiscală, resurse umane si taxe fiscale. Acordăm o atenţie deosebită pregătirii profesionale, pentru garantarea satisfacţiei clienţilor în utilizarea soluţiilor financiare şi serviciilor la standarde de înaltă calitate.

 

Fiecare activitate, afacere are obiective şi nevoi diferite, Contaxis Solutions vă poate oferi soluţia ideală pentru ca afacerea dumneavoastră să prospere. E timpul să aveţi un expert contabil care să vă ajute să câștigaţi bani, să nu pierdeţi timp inutil şi cu care să lucraţi ușor.