Concediu fără plată transmiterea în Revisal-Reges

Concediu fără plată transmiterea în Revisal-Reges

In cazul concediului fara plata, la cererea salariatului, se opereaza in Revisal-Reges suspendarea contractului de munca.

 

Angajatorii completează registrul în ordinea angajării persoanelor, cu următoarele date, fără a avea caracter limitativ: perioada, cauzele de suspendare şi data încetării suspendării contractului individual de muncă, cu excepţia cazurilor de suspendare în baza certificatelor medicale; Cadrul legal HG 905/2017 Art. 3 alin (2) lit o)

 

Transmiterea registrului către inspectoratul teritorial de muncă, cu datele prevăzute la art. 3 alin. (2) lit. o) se transmit cel târziu în ziua anterioară datei suspendării/datei încetării suspendării, cu excepţia situaţiei absenţelor nemotivate când transmiterea în registru se face în termen de 3 zile lucrătoare de la data suspendăriiCadrul legal HG 905/2017 Art. 4 alin (1) lit e)

 

Inregistrarea unei suspendari (inceput) in Revisal-Reges:

Termen de transmitere: cel tarziu in ziua anterioara datei suspendarii, cu exceptia situatiei absentelor nemotivate cand transmiterea se face in termen de 3 zile lucratoare de la data suspendarii;

 

Inregistrarea unei suspendari (incetare) in Revisal-Reges:

Termen de transmitere: cel tarziu in ziua anterioara datei incetarii suspendarii, cu exceptia situatiei absentelor nemotivate cand transmiterea se face in termen de 3 zile lucratoare de la data suspendarii;

 

Notă: Acest document are caracter informativ și nu reprezintă consultanță . Pentru detalii privind aplicarea acestor prevederi legislative, specialiștii Contaxis Solutions vă stau la dispoziție.

Cele mai recente informații